O jucărie pentru zimbetul copiilor

Astăzi a fost dat startul companiei “O jucărie pentru zâmbetul copiilor” , organizată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP. Asociația obștească “Orașul fara maxi taxi” , in față de Alexei Sivunic a avut succes sa participe in organizarea si start acestei companiei.

Știați că copiii în situații de stres reușesc să se calmeze cu ajutorul unei jucării de pluș?

Accidente rutiere, violența în familie, bulling-ul și alte situații dureroase prin care trec unii copii, pot fi depășite de ei mai ușor pe moment, prin comutarea atenției de la sursa stresului la o jucărie moale.

Poliția Germană 🇩🇪 dăruiește cîte o jucărie copiilor afectați emoțional și pe moment vor fi consolați și vor uita emoțiile negative prin care trec, sau cel puțin le diminuează esențial aceste emoții, iar lacrimile de pe chipul copilașilor se transforma în zâmbet.

Și în timpul unor cutremure puternice în 🇮🇹Republica Italiană, autoritățile locale și voluntarii și-au unit forțele și au confecționat jucării pentru copiii care au supraviețuit cutremurelor, dar au rămas fără casă și în spaimă profundă, iar prin dăruirea unei jucării copiii se simțeau în siguranță și durerea le era alinată.

Recent, IGP a anunțat în cadrul unei conferințe de presă lansarea campaniei “O jucărie pentru zâmbetul copiilor”. Fiecare copil implicat în situații ce necesită intervenția Poliției va primi o jucărie moale, cu scopul de a-i ușura, cel puțin pe moment, starea psihologică în care este.

Inspectoratul Național de Patrulare și persoane notorii susțin această Campanie.

Вам понравилась новость?

1
Да Нет

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Добавить комментарий

Войти с помощью: 

Перекресток столичных улиц Тигина и Бернардацци закрыт на ремонт до 3 декабря

Во дворах Кишинева владелец бойцовской собаки ради смеха натравливает ее на прохожих: “У меня разорвана нога и куча швов!”