Un bărbat din Cazaclia a fost ucis de propria mamă

Scene rupte parcă din filmele de groază într-o gospodărie din raionul Ceadâr-Lunga. O femeie de 66 de ani și-ar fi ucis feciorul, de 39 de ani, după care a dezmembrat cadavrul bărbatului și i-a dat foc în grădina din curtea casei.

S-a întâmplat în seara de 12 decembrie, într-o gospodărie din satul Cazaclia. Poliția, însă, a fost anunțată abia pe 14 decembrie, de către un vecin, care a sunat la 112 și ar fi declarat că vecina sa și-ar fi ucis feciorul. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști. Forțele de ordine au stabilit că în seara tragediei, bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu mama sa.

La un moment dat, femeia ar fi luat un ceaun din bucătărie și l-ar fi lovit pe fiul ei în cap. Din nefericire, lovitura a fost fatală pentru bărbatul de 39 de ani. În continuare, suspecta a scos cadavrul în grădina din spatele casei, după care l-ar fi dezmembrat și i-ar fi dat foc.

Polițiștii din Ceadâr-Lunga au pornit o cauză penală pentru omor intenționat. Femeia a fost reținută pentru 72 de ore, iar dacă se va demonstra că ea și-a ucis fiul, riscă să-și petreacă tot restul vieții după gratii

Sursa: http://echipa.md/

Вам понравилась новость?

1
Да Нет

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Патрульный полицейский ударил по голове

В Бельцах пропал подросток, родные просят о помощи в поисках