Rezultatele alcoolemiei șoferiței ce a provocat accidentul de pe strada Alba Iulia

Şoferiţa implicată în accidentul din ziua de 30 septembrie din sectorul Buiucani, bănuită deocamdată (dreptul la prezumția nevinovăţiei e valabil până la pronunţarea unei decizii de instanţa de judecată) de comiterea unui accident rutier care a dus la decesul a două persoane şi traumatizarea altor peste 25, s-ar fi urcat la volanul maşinii în stare de ebrietate!?
Amintim că aceasta se află la moment internată la spital în stare gravă.

O sursă AutoBlog.MD, pe care nu o putem divulga, ne-a comunicat că nivelul de alcool în aerul expirat prelevat este de 1.28 mg/l, ceea ce constituie cu mult peste gradul avansat stipulat în legislaţie! Informaţia poate fi calificată deocamdată neoficială, de aceea aşteptăm rezultatele analizelor comunicate oficial pentru a o confirma sau infirma.

Până atunci, este de menţionat că între timp s-a aflat că în ultimii nouă ani, Svetlana Ungureanu, șoferița în cauză, a fost trasă la răspundere penală de cinci ori pentru infracțiuni comise în trafic, iar timp de șase luni a ispășit o pedeapsă cu închisoarea în penitenciarul Rusca pentru că a urcat la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

Totodată, între 2010-2018, pe numele acesteia au fost întocmite de către agenții de patrulare tocmai 43 de procese-verbale de contravenție! Cu detalii revenim pe parcurs.
autoblog.md
Foto:ГБМ

Вам понравилась новость?

3
Да Нет

Total votes: 6

Upvotes: 4

Upvotes percentage: 66.666667%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 33.333333%

Добавить комментарий

Войти с помощью: 

Полиция Чекан разыскивает мужчину, отобравшего кошелек у прохожего.

Natalia Goncearova не добросовестный, не компетентный “врач”